Pand Lodewijks

Meer dan Sanitair & Tegels alleen...

U staat op het punt om uw badkamer te vernieuwen of u bent zich aan het oriënteren. Wij nodigen u graag uit om langs te komen. In onze showroom hebben wij een ruime keus in wand en vloertegels en diverse badkameropstellingen staan. Wij adviseren uw graag over de vele mogelijkheden maar ook over het aanleggen van uw nieuwe badkamer!

Lodewijks is een begrip in Eindhoven en omstreken, al meer dan 40 jaar leveren wij sanitair en tegels. Als een van de weinige sanitair- en tegelspecialist hebben wij eigen vakbekwame monteurs in dienst die weten wat een badkamer aanleggen is. Wij kunnen het totale traject voor u verzorgen van het strippen van uw oude badkamer, breekwerkzaamheden, tot het compleet aanleggen van uw nieuwe badkamer! Zelfs voor de elektra, stukadoren van bijvoorbeeld het plafond, het aanleggen van vloerverwarming of het aansluiten van uw designradiator het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Al ruim 40 jaar doen wij niet anders dan het verzorgen van complete badkamers en toiletinstallaties van A tot Z.

Naast alles wat er op badkamer gebied te leveren is hebben wij een grote collectie vloer- en wandtegels. En of het nu gaat om het betegelen van een toilet of keuken, tegelvloer of garagevloer. Ook voor het uitbreken van uw oude vloer, het aanleggen van vloerverwarming en het leggen van de tegels tot het plaatsen van de tegelplinten toe. Voor onze tegelzetter is elke vloer een uitdaging!

Laat u verrassen en bezoek onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak. Hiervoor kunt u bellen met 040 - 251 20 08 of contact opnemen via het contactformulier. Ook als u niet in Eindhoven woont dan is Lodewijks nog steeds hèt adres voor al uw tegels en sanitair.
De bedrijfsauto