• Stijlvolle Hotbath kranen
  • Moderne Hotbath regendouche

Kranen Eindhoven

Zoekt u kranen in Eindhoven en u wilt de keuze uit de meest bekende en kwalitatief hoogwaardige merken zoals bijv. Hotbath? Kom dan eens een kijkje nemen in de overzichtelijke showroom van Lodewijks Tegels en Sanitair aan de Hastelweg 137 te Eindhoven. Daar zult u zien dat we kranen hebben in vele stijlen en uitvoeringen. Wat u in gedachte heeft zit erbij en nog veel meer. Ook voor douchekoppen en regendouches van Hotbath bent u bij Lodewijks aan het juiste adres.

Door ons geweldige assortiment kranen in Eindhoven kan het moeilijk zijn om een keuze te maken tussen al deze uitvoeringen. Mieke en Frank lopen in de showroom en helpen u graag met het maken van uw keuze en het samenstellen van mooie artikelcombinaties.

Lodewijks Tegels en Sanitair is betrokken bij uw zoektocht naar de juiste kranen in Eindhoven! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u bellen met 040 - 251 20 08 of contact opnemen via het contactformulier Ook als u niet in Eindhoven woont dan is Lodewijks nog steeds het adres voor al uw kanen.


Hieronder kunt u alvast een greep uit onze selectie bekijken. Klik op de foto's voor een vergroting.