• luxe badkamer
  • Sfeervolle badkamer

Sanitair Eindhoven

Bent u op zoek naar sanitair in Eindhoven en wilt u een ruime keuze uit de meest bekende en kwalitatief hoogwaardige merken zoals; Grohe, Hotbath, Hansgrohe, Luca en vele andere? Kom dan eens een kijkje nemen in de overzichtelijke showroom van Lodewijks Tegels en Sanitair aan de Hastelweg 137 te Eindhoven. Daar hebben we ter inspiratie diverse showroom-opstellingen met al het sanitair uit onze collectie opgesteld, u zult zien dat het sanitair wat u voor ogen heeft erbij zit. Ook voor badkameraccessoires van o.a. Geesa bent u bij Lodewijks aan het juiste adres.

Door ons gevariƫerde ruime assortiment sanitair in Eindhoven kan het moeilijk zijn om een keuze te maken uit al het mooie sanitair wat we te bieden hebben. Onze medewerkers lopen daarom rond in de showroom en zij zijn als geen ander bekend met het complete sanitair aanbod. Zij adviseren u graag met het maken van uw keuze en het samenstellen van de ideale combinatie van artikelen.

Mooi sanitair binnen ieders budget

Doordat wij de lijnen kort houden is het mogelijk u scherpe prijzen te bieden voor sanitair. En doordat we in nauw contact staan met onze leveranciers en de lijnen kort houden zijn we ook altijd op de hoogte van de nieuwste sanitair trends en producten. Hierdoor is ons assortiment sanitair in Eindhoven samengesteld met het doel om niet de meeste maar wel de beste producten aan te bieden voor ieder budget.

Lodewijks Tegels en Sanitair is betrokken bij uw zoektocht naar het juiste sanitair in Eindhoven! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u bellen met 040 - 251 20 08 of contact opnemen via het contactformulier. Ook als u niet in Eindhoven woont dan is Lodewijks nog steeds het adres voor al uw

Voorbeeld sanitair

Kom naar de showroom en bekijk uw nieuwe badkamer en toilet in 3D!

Bij Lodewijks kunnen wij van uw nieuwe badkamer en toilet een 3D voorbeeld maken. Zo krijgt u een ruimtelijk beeld hoe uw nieuwe sanitair tot zijn recht gaat komen.

3d Showroom