• Donkere tegelvloer
  • Natuurstenen tegels

Tegels Eindhoven

Voor de nieuwste trends in tegels in Eindhoven gaat u het beste naar Lodewijks Tegels en Sanitair. Onze collectie keramische tegels en andere soorten tegels, bijvoorbeeld keramische tegels met houtstructuur, importeren we rechtstreeks van de bekende topmerken uit Italiƫ en Spanje. Enkele merken hiervan zijn Padana, Imola, Kronos en Serenissima. Om u een beeld te geven van hoe de tegels bij u thuis tot hun recht zullen komen hebben we onze gehele collectie overzichtelijk uitgestald in de modernste tegelkasten met maar liefst 262 panelen! Welke u aantreft in onze showroom aan de Hastelweg 137 te Eindhoven.

Wandtegels en Vloertegels

Meestal wordt er voor tegels gekozen vanwege hun hygiƫnische en duurzame eigenschappen maar ook hun stijlvolle strakke uitstraling spelen ook een grote rol. Om de beste tegel te kiezen naar uw smaak en voorkeur maar ook binnen uw budget lopen onze medewerkers rond om u van informatie te voorzien. Daarnaast kunnen zij precies uitrekenen hoeveel vierkante meters u nodig zult hebben voor uw te betegelen ruimte.

Doordat we een ruime voorraad aan tegels hebben is in de meeste gevallen een snelle levering mogelijk. Als u hulp nodig heeft bij het leggen van uw nieuwe tegels staat onze vakkundige en ervaren tegelzetter voor u klaar. Hij legt deze graag voor u in iedere gewenste ruimte.

Lodewijks Tegels en Sanitair is zeer betrokken bij uw zoektocht naar de juiste tegels in Eindhoven! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken dan kunt u bellen met 040 - 251 20 08 of contact opnemen via het contactformulier. Ook als u niet in Eindhoven woont dan is Lodewijks nog steeds het adres voor al uw tegels...

Voorbeeld tegel toepassingen