Lodewijks Tegels & Sanitair Eindhoven Bedrijfsinformatie

Staat u op het punt om uw badkamer te vernieuwen of bent u zich aan het oriënteren? Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom om u te inspireren door middel van ons gevarieerde en zeer uitgebreide aanbod artikelen voor uw badkamer. In onze showroom hebben wij een ruime keus in wand en vloertegels en diverse badkameropstellingen staan. Wij adviseren uw graag over de vele mogelijkheden en trends maar ook over het aanleggen van uw nieuwe badkamer!

Onze showroom aan de Hastelweg

Lodewijks is een begrip in Eindhoven en omstreken, al meer dan 40 jaar leveren wij sanitair en tegels. Als een van de weinige sanitair- en tegelspecialisten hebben wij eigen vakbekwame monteurs in dienst die weten wat een badkamer aanleggen is. Wij kunnen het totale traject voor u verzorgen van het strippen van uw oude badkamer, breekwerkzaamheden, tot het compleet aanleggen van uw nieuwe badkamer! Zelfs voor de elektra, stukadoren van bijvoorbeeld het plafond, het aanleggen van vloerverwarming of het aansluiten van uw designradiator het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Al ruim 40 jaar doen wij niet anders dan het verzorgen van complete badkamers en toiletinstallaties van A tot Z.

Naast alles wat er op badkamer gebied te leveren is hebben wij een grote collectie vloer- en wandtegels. En of het nu gaat om het betegelen van een toilet of keuken, tegelvloer of garagevloer. Ook voor het uitbreken van uw oude vloer, het aanleggen van vloerverwarming en het leggen van de tegels tot het plaatsen van de tegelplinten toe. Voor onze tegelzetter is elke vloer een uitdaging!

Laat u verrassen en bezoek onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak. Hiervoor kunt u bellen met 040 - 251 20 08 of contact opnemen via het contactformulier. Ook als u niet in Eindhoven woont dan is Lodewijks nog steeds hèt adres voor al uw tegels en sanitair.

Maak uw 3D Badkamerontwerp in onze showroom
Uw nieuwe badkamer of toilet bekijken in een 3D presentatie
Bij Lodewijks kunnen wij van uw nieuwe badkamer en toilet een 3 dimensionale presentatie maken. Deze techniek geeft u een ruimtelijk beeld van uw nieuwe badkamer of toilet. Breng een bezoek aan onze showroom voor uw 3D presentatie.

Assenti Modern wastafel/badmeubel
Assenti Modern wastafel/badmeubel
Meer info over Assenti Badmeubels

Productgroep Tegels
Productgroep Sanitair
Productgroep Kranen-Douchekoppen
Productgroep Badmeubelen